Bouwbedrijf Jan de Wit is opgericht in 1963 door Jan de Wit, zoon van een aannemer. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf, dat voornamelijk in de randstad werkzaam is. Na het onverwachte overlijden van de oprichter Jan de Wit in 2001, wordt de zaak voortgezet door Frank van der Werff, een neef van de heer de Wit en al zo'n tien jaar als eindverantwoordelijke werkzaam in het bedrijf. Er werkt een vaste ploeg van uitsluitend vakmensen waarvan velen al meer dan tien jaar in dienst zijn. Daarnaast werken we met een trouwe ploeg van onderaannemers, zoals loodgieter, electricien etc.

Dat zijn de kernwoorden van ons bedrijf. En dus doen we alles om die belofte waar te maken. Vandaar dat al onze medewerkers, behalve dat ze vakmensen zijn, V.C.A gecertificeerd zijn. Ook zijn we lid van het Bouwend Nederland en kunnen we verbouwingen uitvoeren onder BouwGarant condities.

Voordat we bij u aan de slag gaan brengen we eerst een uitgebreide offerte met een duidelijke prijsvorming aan u uit. Daardoor kunt u van tevoren keuzes maken en weet u waar u financieel aan toe bent.

Om u een indruk te geven wat we voor u kunnen betekenen, kunt het best verder kijken binnen onze site. Dan zult u zien dat de werkzaamheden nogal divers zijn. Van het (ver)bouwen en uitbreiden van woningen en bedrijfsruimtes, tot nieuwbouw en verbouwen van kinderdagverblijven, naschoolse opvang, speeltuincomplexen of sport en recreatie gebouwen.

Bouwbedrijf Jan de Wit BV
Izašk Enschedťweg 22
2031 CR Haarlem
Industrieterrein Waarderpolder


Tel.: 023 - 526 30 31
Fax: 023 - 527 40 94


e-mail: info@jandewitbouwbedrijf.nl